Suntem o firma moderna, adaptata tendintelor globale de protejare a mediului inconjurator. In acest sens desfasuram o ampla activitate de promovare a celor mai eficiente echipamente pentru instalatii termice, sanitare si gaz si consiliem clientii prin activitati de proiectare in domeniul instalatiilor.

Montam si comercializam echipamente de ultima generatie pentru instalatii termice (centrale conventionale si cu functionare in condensare) precum si echipamente care utilizeaza energii regenerabile (instalatii solare, pompe de caldura). Ofertam si montam si sisteme de climatizare, inclusiv aparate de aer conditionat.

Venim in sprijinul clientilor cu pachete complete care includ si proiectarea si executia instalatiilor de gaz metan, precum si verificari periodice si revizii tehnice ale instalatiilor de utilizare gaz metan.

Kronstadt Energii Regenerabile ofera si servicii de intretinere a echipamentelor termice (garantie, emitere autorizatii ISCIR, service post-garantie, etc) prin firma partenera Kronstadt Instalatii Service.

Si pentru ca eficienta energetica este o problema de mare actualitate, venim in sprijinul dumneavoastra cu emitere de certificate si audituri energetice pentru cladiri.

Firma noastra este certificata ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.


Galerie